Despre mine

Numele meu este Tamina şi sunt dependentă de călătorii.


M-am născut şi am crescut aproape de mare, în Constanţa. Uneori mi se face un dor imens de munte. Când merg la munte, mi se face dor de mare. Când sunt în oraşe mici, mă gândesc la oraşele mari şi aglomerate şi invers. Am început să colind lumea mai în lung şi-n lat în anul 2012. Mi-am pus în gând să văd totul cu ochii mei, să simt cu paşi mici şi să povestesc.

Iubesc arta şi natura. Literatura şi fotografia. Muzica, dansul şi pictura m-au însoţit de mică, aşa că am vrut să devin artist full-time. Dar doream şi să scriu. Mi-am spus că e în regulă doar dacă aş studia jurnalismul, însă o bună idee pentru ceea ce-mi propusesem era să fac parte din lumea turismului. Aşa că într-un final, am urmat Facultatea de Științe Economice – ‘Afaceri Internaţionale’ şi un master în ‘Comunicare şi Relaţii Publice’.

Aţi spune că-s nehotărâtă. Şi eu îmi spun des. Pentru mine e doar firesc să fii complex.

Domeniul profesional e vast, cu siguranţă şi un pic definitoriu. E un amalgam despre care voi scrie altă dată. Una dintre marile dorinţe e să devin călător de cursă lungă. Încă nu am descoperit această experienţă, dar mă antrenez pentru ea.

Simt în permanenţă cum îmi rămâne prea puţin timp pentru a face toate lucrurile şi pentru a vedea toate locurile pe care mi le doresc. Cred cu desăvârşire că un om fără pasiuni este un om incomplet, iar pentru că şi pasiunile îmbătrânesc, am ales să îmi urmez un vis.

Poveştile paşilor mei s-au născut după fiecare călătorie, fie de scurtă, fie de lungă durată, doar că nu au fost împărtăşite în totalitate. Motivele pentru care călătoresc şi modurile în care o fac, le veţi regăsi în articolele scrise în blog, care de altfel e mai mult un jurnal al plecărilor mele, iar indicaţiile oferite sunt subiective.

Îmi plac vacanţele. Cui nu îi plac?
În spatele escapadelor mele se află lumi foarte frumoase, aşa că am ales să mă opresc din fugă şi să vi le povestesc.

0